Dagen over alle dager!

Den er her! Dagen jeg skal feire bursdagen min sammen med vennene min! Jeg gleder meg som en liten unge, men samtidig har jeg ikke så lyst til å bli eldre. Det er litt underlig å tenke sånn...Skal ikke disse tankene komme når jeg er 29?

Jaja, jeg har laget en spilleliste, kjøpt en kontakt som kobler Iphonen min til anlegget her hjemme og sent mamma og pappa langt vekk;) Dette blir en herlig kveld, håper jeg.  

Men jeg har fortsatt mye å gjøre...Lage en kake, men det må jeg vente med til de som vasker i overetasjen er ferdig. Siden vi er så heldig at vi har noen som kommer å vasker hos oss, slipper jeg det til i kveld! LUXUS! Husker jeg slet rundt i huset i fjor og vasket og ryddet som en gal! 

Blogges;)

PS. Jeg har ikke bursdag før i morgen.


Imogen Heap- Hide and seek


6 kommentarer

© MEA

23.01.2010 kl.12:29

Lørdager er herlig.

www.M3AA.blogg.no "Topp 10 topplisten - Meld deg på!

Maren

23.01.2010 kl.12:29

Gratulerer på forskud! :)

Kommentere tilbake?

marenbanan.blogg.no
gratulerer, da! :D

- The Vans!

23.01.2010 kl.12:33

Hei ku blogg! Du er kjempe flink ti å skrive! Kan du se på vår bogg? og komentere it da hadde vi bitt kjempe glade!!

www.thevans.blogg.no

- The Vans!

23.01.2010 kl.12:36

Sorry at det var litt skrive feil vi mente KUL ikke ku! Og BLOGG ikke bogg det er noe feil med denne datan skjønner du :(

Maud

23.01.2010 kl.12:44

gratulerer med dagen på forskudd:) jeg tenker slik hver gang jeg fyller år og, har helt angst for å bli eldre for fort..

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Mitt navn er Sofie K. Larsen, og her vil du kunne lese om min hverdag og få et innblikk i mitt liv.

Kategorier

hits