Lavkarbo konfekt

I dag hadde jeg tenkt å prøve meg ut på disse herlighetene for første gang! Jeg fant oppskriften og bilder på Camilla Pihl's blogg. 




200 g mørk sjokolade (minst 70 %)
50 g smør
1 dl fløte
2 dl hasselnøtter

Og slik gjør du:

Smelt sjokolade og smør over vannbad. Rør inn fløten til du får en jevn masse.
Tilsett hasselnøttene og hell alt sammen i en bakepapirkledt brødform. Sett i kjøleskapet til dagen etter.

Skjær konfekten i terninger og spis!

Ps. Dersom du klarer å la være å spise opp alt med en gang, oppbevar den kaldt. Ellers blir det bare kliss.

 

 

2 kommentarer

may-teresa

24.09.2011 kl.10:56

så fin blogg du har! :-)

Karoline Ålnes

24.09.2011 kl.10:56

Fin blogg :-)

STEM PÅ KRISTOFFER SOM DET NYE LEVERPOSTEI BARNET 2011 :-D

LINK: http://www.seher.no/874959/vil-du-bli-den-nye-leverpostei-ungen/#/bidrag/d/3148288/

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Mitt navn er Sofie K. Larsen, og her vil du kunne lese om min hverdag og få et innblikk i mitt liv.

Kategorier

hits