VOGUE MODEL

De siste dagene har gått til shopping, skole, kino, veninnekvelder og kos. Vi har så smått begynt å få innleveringer og andre skoleoppgaver som skal inn de nærmeste ukene, og arbeidsrutinene må bankes inn for at det skal gå fremover. I det siste har jeg tenkt litt på hvor fort tiden faktisk går, for om to små uker er jeg fyllt 18 år. Jeg synes det var i går at jeg bodde i sverige og snakket flytende svensk med svensk skole og svenske venner.

Som dere sikkert merker her på bloggen har jeg en stor interesse for foto og mote. Jeg har lenge drømt meg bort på diverse nettsteder som selger fashionbøker eller "coffeetable books", men har bare ikke fått meg til å bestille de. Da jeg var innom Norli en dag så jeg at de hadde en hel hylle med fashion/fotobøker og jeg var plutselig i himmelen. Jeg satt lenge med Malin på gulvet med bøkene spredd rundt meg for å finne ut av hvilken som skulle få bli med meg hjem, og valget fallt på "The faces of fashion - VOUGE MODELS" Jeg elsker den! Den inneholder de mest berømte modellene og covrene deres og et intervju med dem. Jeg kan bla i den i timesvis uten å gå lei
-Sofie K. Larsen
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Mitt navn er Sofie K. Larsen, og her vil du kunne lese om min hverdag og få et innblikk i mitt liv.

Kategorier

hits