Bare Minerals 

Sminke er den ene tingen jeg invisterer i når jeg først skal kjøpe ny. Jeg har prøvd alt fra billige til mer dyre sminkemerker, og har alltid noen jeg faller tilbake på. Nå har jeg lagt min elsk på Bare Minerals mineralfoundation, som gir et mer naturlig resultat enn vanlige foundationer og er så ren at man kan sove i den! Dette er definitivt den som passer meg best til hverdags, men til spesielle anledninger har den litt for dårlig dekkevne og da bruker jeg en flytende concealer før jeg buffer på pudderet.  

Det eneste minuset med denne sminken er at jeg bruker lengre tid om morgenen når jeg sminker meg fordi jeg tar litt og litt for å ikke få for mye og derfor fort bruker 10-15 minutter bare på å legge foundationen som vanligvis bare tar 4 minutter. Jeg sier ikke at det ikke er verdt det, men jeg er ingen morgefugl og hater å måtte stå opp litt tidligere i hverdagen enn jeg allerede gjør. 

 

Nå skal jeg sette på selvkontrollen igjen og fortsette skolearbeidet mitt. Blogges! 

 

-Sofie K. Larsen

3 kommentarer

14.01.2012 kl.12:36

Hvorfor er ikke bloggen din på topplista,eller har mange lesere,den er så bra! du bør begynne å kommentere mange blogger,og legge til mange venner så du får flere lesere:)

:)

07.02.2012 kl.15:43

Hei! Jeg har utrolig lyst til å kjøpe sminke fra bareMinerals, men jeg lurte på hvor kan man få kjøpt det?

Sofie Larsen

12.02.2012 kl.15:52

:) - Det får man kjøpt på parfymerier, skjønnhetsbutikker og i nettbutikker som blivakker.no og blush.no :)

Skriv en ny kommentar

Velkommen til min blogg! Mitt navn er Sofie K. Larsen, og her vil du kunne lese om min hverdag og få et innblikk i mitt liv.

Kategorier

hits